Untuk balik ke Muka Utama Jawatan Kosong (klik sini)
Dapatkan info terkini mll FaceBook, (like) Kedah2U

Paparan Iklan Berbayar : RM1000/bulan


Info Tempat-Tempat Menarik di Negeri Kedah Darul Aman (klik sini)Menambah ketinggian badan secara kekal, semulajadi & selamat (klik sini)Rawatan Alternatif utk Penyakit HIV Aids (klik sini)Penawar Mujarab utk Penyakit Kencing Manis (klik sini)Rawatan Penyakit Batu Karang Hempedu, Ginjal dll (klik sini)Pelbagai pilihan Permainan Game Online PERCUMA (klik sini)Laman Khas utk Peminat Masked Rider / Kamen Rider (klik sini)Koleksi Kisah Seram yg BENAR-BENAR berlaku (klik sini)Iklan Premis Makanan/Minuman di Kawasan UTARA (klik sini)Pembekal Vimax Asli & berdaftar dari Pillexpert Canada (klik sini)Rawatan Tradisional Lelaki : MATI PUCUK & Lemah Tenaga Batin (klik sini)Ramuan Herba utk SAIZ, POWER & STAMINA senjata lelaki (klik sini)
IKLAN JAWATAN KOSONG KERAJAAN / BADAN BERKANUN
LEMBAGA TABUNG HAJI (TH)


Logo Lembaga Tabung Haji
Logo Lembaga Tabung Haji (TH)


Info Ringkas Lembaga Tabung Haji

Lembaga Tabung Haji (TH) adalah sebuah Institusi Kewangan Islam unggul di Malaysia. Ditubuhkan pada tahun 1963, TH mempunyai 50 tahun pengalaman dalam Deposit, Perkhidmatan dan Operasi Haji dan Pelaburan. Sebagai sebuah Pengurus Dana Islam terbesar negara dengan dana melebihi RM41billion, TH berusaha untuk memperkasakan ekonomi umat Islam di Malaysia dengan memanfaatkan dana dan sumber sedia ada.
TH menumpukan kepada perkhidmatan haji yang cemerlang dan memuaskan kepada semua Jemaah Haji Malaysia. Pencapaian TH yang konsisten telah mendapat pengiktirafan dunia dan menjadi contoh pengurusan haji dan perkhidmatan kewangan Islam yang inovatif oleh kebanyakan Negara Islam di dunia.
TH terus mengukuhkan kedudukannya di pasaran, baik di dalam Negara dan di arena antarabangsa dengan menceburi bidang pelaburan di beberapa sektor seperti perladangan, pembangunan hartanah dan pembinaan, kewangan Islam, teknologi maklumat, minyak dan gas, perkhidmatan pelancongan and makanan halal. Dengan keuntungan bersih melebihi RM2 billion, TH mampu memberi pulangan yang kompetitif kepada pemegang kepentingannya setiap tahun.
TH berdaya saing dan kompetitif melalui perkhidmatan yang inovatif dan skim simpanan menarik yang direka untuk menggalakkan simpanan dan pelaburan. Kini, TH mempunyai lebih daripada 8 juta pendeposit dan 119 cawangan, dengan lebih daripada 6,000 ‘touch-points' di seluruh negara. TH juga mempunyai satu pejabat yang beroperasi di Jeddah, Arab Saudi.


Iklan Jawatan Kosong Terkini
Universiti Lembaga Tabung Haji (TH)
Kekosongan Jawatan
Tarikh Tutup
Info

Polis Bantuan (Konstabel)


Penganalisa Kanan Kredit

Pengurus Kanan Dana Ekuiti

Pengurus Unit Litigasi

Pengurus Dana Ekuiti

Penganalisa Kredit

Eksekutif Nasihat Korporat & Gubalan

Eksekutif Unit Sekretarial

Eksekutif Litigasi & Pematuhan

Eksekutif Pentadbiran Ekuiti


Polis Bantuan (Konstabel)

29 April 2014


20 Mac 2014


18 Feb 2014

klik


klik


klik


Untuk balik ke muka utama jawatan kosong (klik sini)
Bismillahir Rahmanir Rahim


Thanks for your visit. Copyright © & Design by Kedah2U Group