Info Kedah
Jom pi Kedah
Nak Makan Tang Mana ?
Iklan Kedah
Info Umum
Iklan Produk
Iklan Malaysia
Iklan Percuma
Iklan Jawatan Kosong
Online Game
Kisah Seram

Sponsor
Tambah Tinggi
Kencing Manis
Batu Karang
Laman Lelaki
Laman Wanita
T.S P.Ramlee
Masked Rider
Ubat Kuat
Mati Pucuk
Vimax Kanada
Kedah Lanie

 


Rawatan Lelaki Paling Laris
( AMARAN : UNTUK TATAPAN LELAKI DEWASA SAHAJA )

Membesar & Memanjangkan Zakar secara kekal
Wild.X - Minyak Urut #1 untuk lelaki
- Menambah saiz & kepanjangan zakar
- Memberi kuasa 'ekstra' semasa seks
- Juga berfungsi melewatkan ejakulasi
- Bersih, suci & tiada kesan sampingan
- Kesan penambahan saiz yang berkekalan

Harga Asal : RM60/btl
Harga Offer : RM40/btl


Cara Order (klik sini)



Lain-Lain Keistimewaan Wild.X
- Membesarkan saiz batang zakar
- Membesarkan saiz kepala zakar
- Memanjangkan saiz batang zakar
- Menambah kekerasan batang zakar
- Mempercepatkan zakar mengeras
- Mencegah pancutan pra-matang
- Mencegah gejala 'cepat layu'
- Melambat pancutan air mani
- Zakar tetap keras selepas pancutan
- Mampu mengulangi beberapa kali
- Meningkatkan keyakinan untuk bersama
- Suci, diperbuat daripada herba tradisional
- Tiada kesan sampingan kepada suami
- Tiada kesan sampingan kepada isteri






Testimoni ( 18SX : hanya untuk lelaki sahaja )
Oleh kerana isu ini agak sensitif, maklumat sebenar pengguna akan dirahsiakan. Sebenarnya saya telah lama meminta para pengguna Wild-X terutamanya di kalangan rakan-rakan bagi menyumbangkan testimoni untuk tatapan umum di sini. Tetapi majoriti mereka segan untuk memaparkannya kepada umum. Oleh itu, saya memberi jaminan kepada mereka untuk merahsiakan identiti sebenar.

Cikgu Ahmad, 48 tahun
Saya menghadapi masalah pada saiz zakar. Ianya terlalu pendek dan agak kecil. Saya telah mencuba pelbagai jenis krim, minyak urut, pil untuk membesarkan zakar (termasuk Vimax), pam vakum dll, tetapi tidak memberi kesan. Telah ribuan ringgit saya laburkan, semuanya hampa.

Tetapi setelah menggunakan Minyak Urut Wild.X, masalah ini telah berjaya diatasi walaupun saya sudah berusia. Malah, selain memperolehi saiz zakar yang lebih besar dan panjang, zakar saya juga lebih tegak, lurus, keras dan saya mampu bertahan lebih lama semasa bersetubuh. Yang lebih menguntungkan, harga Wild.X yang amat murah (RM40 sahaja untuk 30ml), jika saya tahu tentang Wild.X lebih awal, kan bagus ...

SEBELUM
SELEPAS
2.80 inci
4.75 inci

Klik sini utk melihat gambar testimoni
(AMARAN !!! UNTUK LELAKI DEWASA SAHAJA)



Naufal, 17 tahun
Saya merupakan peminat setia Minyak Urut Wild.X dan telah menggunakannya sejak tahun 2007 lagi. Rakan-rakan asrama saya sering mempermainkan saya kerana bertubuh kecil dan kurus. Lebih teruk lagi, mereka juga mentertawakan saiz zakar saya yang kecil.

Tetapi sekarang, saya memiliki 'kelelakian' yang paling hebat di antara mereka walaupun bertubuh kecil. Bukan saja saiznya menjadi sangat besar dan panjangnya mencapai 6.5 inci, ia juga amat keras dan bertenaga semasa 'teransang'. Tidak sia-sia saya mengamalkan Minyak Urut Wild.X




Bahrin, 32 tahun
Panjang zakar saya memang telah memuaskan 5.3 inci. Tetapi, masalah saya berkahwin dengan wanita barat selepas kami menuntut di U.K. Agak sukar bagi saya memuaskan isteri saya dengan saiz asal zakar saya. Saya telah mencuba pelbagai alat, pam, pil dan minyak, tiada perubahan atau amat sedikit kesannya. Ada yang kesannya hanya sementara, tetapi kesan sampingannya amat memeritkan

Setelah mencuba Minyak Urut Wild.X, terdapat perubahan yang ketara dari segi potensinya dan saiz juga kelihatan seakan makin mengembang. Akhirnya, setelah 8 bulan menggunakannya, saiz zakar saya telah mencapai 7 inci sekarang.




Tuan Haji Abdul Halim, 52 tahun
Secara jujurnya, saya telah berumur 52 tahun. Dalam usia begini, amat bermasalah untuk memuaskan isteri yang masih muda. ( saya mempunyai tiga orang isteri ) telah banyak produk yang saya cuba, tetapi tidak berkesan.

Apa saja yang ada iklan dalam tv dan akhbar, saya akan cuba, tetapi manghampakan. Dan saya sangat tidak suka kepada produk minuman, pil atau jenis makan kerana banyak yang menggunakan steroids.

Akhirnya, rakan-rakan saya yang juga ramai isteri telah memberitahu yang mereka selalu pergi berurut dengan seorang tukang urut profesional dan tukang urut tersebut menggunakan Minyak Urut Wild.X yang dijual oleh laman web Kedah2U.

Sungguh ajaib ! Dengan kuasa Allah swt, setelah seminggu saya menggunakannya, saya telah mendapat perubahan yang ketara. Dan sekarang, setelah dua bulan mengamalkan Minyak Urut Wild.X, saya telah dikurniakan tenaga seperti muda-muda dahulu. Malah lebih hebat !!! Terima kasih kepada Kedah2U

Testimoni ini diperolehi di http://peng-u.com/1232082338-berminat_nak_jadi_pembekal_wild_x_(minyak_urut_tenaga_b.html

Testimoni daripada Penulis Blog
Saya dikesan menghadapi tekanan darah tinggi sejak 1978 iaitu ketika baru berusia 25 tahun. Bersabit dengan masalah tersebut saya dinasihatkan supaya mengambil Metoprolol Tartate pada kadar 300mg (2 kali sehari dengan setiap pengambilan 150mg). Menurut kajian perubatan sebagaimana yang diberitahu oleh doktor, pengambilan dadah berkenaan dalam tempoh yang lama boleh mengakibatkan seseorang lelaki menghadapi masalah kekurangan tenaga seks. Pada 1999 saya telah diserang angin ahmar (stroke) ketika berumur 46 tahun sehingga menyebabkan sebahagian badan jadi lumpuh. Walau bagaimanapun tenaga seks saya masih boleh bertahan tetapi 'cepat tewas' biarpun zakar masih tegang. Saya merasa kasihan kepada pasangan (isteri) bila mendapati dia seperti tidak puas dan ini menyebabkan saya rasa bersalah. Selepas mengamalkan WildX selama 3 hari didapati ada perubahan kerana saya boleh bertahan dalam tempoh yang agak lama dan dapat memuaskan pasangan. Alhamdulillah. Saya bertekad untuk terus menggunakannya. Bagi mereka yang menghadapi masalah seperti saya jangan ragu-ragu mengamalkan WildX. (Lelaki Melayu).

Artikel ini dijumpai di http://asalbayu-bangkitsemula.blogspot.com/2008/10/wild-x.html


En.M, Melayu, 43 tahun, JKR Alor Star
Setelah dinasihatkan oleh En.Muhammad, saya telah berpuas hati dengan kepanjangan alat kelamin saya. Walaubagaimanapun, saya perlu menambah saiz lilitannya serta meningkatkan prestasinya secara maksimum kerana menghadapi masalah dalam kesihatan seksual. En.Muhammad juga menasihatkan saya agar mengelakkan daripada mengambil ubat-ubatan yang bersifat sementara tetapi akan merosakkan buah pinggang secara perlahan.

Saya mencuba Wild-X, minyak urut berasaskan herba semulajadi yang juga dijampi oleh En.Muhammad sendiri sebagai langkah pertama untuk memulihkan masalah lemah tenaga batin saya. Setelah 1 minggu mengamalkannya, ternyata banyak perubahan yang memeranjatkan saya. Antaranya :
- Batang zakar saya lebih keras berbanding dahulu
- Kelihatan banyak urat-urat timbul pada batang zakar
- Zakar saya kembali sihat & aktif seperti waktu muda dulu
- Air mani saya lebih lambat terpancut berbanding sebelum
- Kemaluan saya masih lagi keras walaupun sudah 'muntah'
- Boleh mengulangi persetubuhan bersama isteri utk beberapa kali
- Isteri saya sering ingin bersama. Saya juga lebih yakin & bersedia


Mr.S, Cina, 29 tahun, Businessman, Alor Star
I think, I had nothing problem in sex with my girlfriend. But my best friend, En.Muhammad gave one bottle Wild-X untuk I cuba. Saya cubalah, FOC ma..
After I cubanya untuk 3 hari, I realized that :
- My ejaculation ketara lebih lambat
- My penis size & panjangnya makin bertambah
- My girlfriend & I get more closed than b4 & always wanna do ...

Selepas 3 bulan, dah habis 1 bottle tu. When I ask him again, not free of charge anymore, ha ha ! But I still get discount as his best friend. Why don't u try, it's really great Malays Sexual Health Product I'd never met b4. Tq my Wild-X


Student glamour 2006, Melayu, 18 tahun, Pelajar UUM, Sintok
Saya ni muda lg sebenarnya, tapi dek' banyak melancap ( onani ), saya hadapi masalah cepat pancut & mudah lembik. Takut jugak la, nanti nak kahwin macam mana ? Malu la kat awek yang bakal jadi bini nanti. Banyak dah try macam-macam minyak. Minyak lintah, minyak belut, minyak belacak & mcm2 lg la.. Cuma minyak petrol sj x try lg. Tapi x menjadi jugak..

Saya try order sebotol Wild-X drp Kedah2U, mana tau kot-kot mujarab. Baru guna hari pertama ( pagi, lepas bangun tidur ) Time dengar kuliah dlm pkl 10 tu, rasa 'dia' berdenyut-denyut, macam ada 'karan'. Pas tu, malam tu urut lg utk kali ke 2 ( sblm tidur ) Pagi esok, bila bangun tidur, 'dia' terpacak & keras, heran jugak coz dah lama x jadi mcm tu. Lepas 7 hari guna Wild-X, saya try melancap utk test power, resultnya mmg best ( x leh habaq la ) Saya mmg pueh hati dgn Wild-X ni, dah tu bahan-bahan x campur unsur binatang, boleh bawa sembahyang & x yah risau klu tkena kat pakaian. Try la sendiri klu nak tau..


Mat, Melayu, 42tahun, Pulau Langkawi, Kedah
Saya ada masalah nak bermain lama dengan isteri saya & zakar saya tidak keras sepenuhnya. Ini menyukarkan isteri saya mencapai kepuasan semasa hubungan seks.

Selepas 1 minggu mencuba Wild-X, kesannya amat menakjubkan sehingga zakar saya kembali bertenaga malah lebih hebat berbanding sewaktu muda-muda dulu. Batang zakar saya juga sangat keras dan besar dan panjangnya juga turut bertambah.
Memang puas hati !



Antara Agen Jualan Wild.X
Bagi yg ingin membeli secara terus

En.Zaidi Kangar, Perlis
013-485 6933
Sarjan Syamsul Alor Setar, Kedah
019-957 1297
Tn.Hj.Fariz Jitra, Kedah
013-405 2788
Perniagaan Al-Razh Kuala Nerang, Kedah
019-557 4742
En.Hafizan Butterworth, Penang
012-476 1665
En.Rashid Sri Manjung, Perak
019-512 3535
En.Irfan Lumut, Perak
019-504 7600
Tengku Akman Chendering, Terengganu
011-1560 0643
En.Mohd.Noor Jln.Tun Razak, KL
017-355 9527
En.Zaihan Shah Alam, Selangor
013-375 0268
Tn.Hj.Razemi Temerloh, Pahang
019-989 5253
En.Shahir Jerantut/Jengka, Pahang
013-371 5717

Jika berminat menjadi Agen Jualan di kawasan anda,
email ke shamisha@gmail.com





Kisah Lelaki dan Kejantanannya
Bukan rahsia lagi kenapa keinginan untuk memiliki zakar yang lebih besar dan panjang menjadi keutamaan bagi majoriti lelaki dewasa dalam masyarakat dunia hari ini. Ini dapat dibuktikan dengan lambakan pelbagai produk untuk membesar dan memanjangkan zakar di pasaran sekarang. Tetapi adakah anda betul-betul tahu apa yang anda perlukan ? Atau anda sanggup mempertaruhkan kelelakian anda untuk memperolehi kesan jangka pendek tanpa memikirkan akibatnya.
Kajian daripada syarikat Durex Condoms, Amerika telah membuktikan bahawa :
- Lebih 75% daripada wanita di dunia menginginkan zakar pasangannya lebih besar & panjang
- Sejumlah 2 daripada 3 wanita di dunia mengatakan yang mereka tidak berpuas hati dengan saiz zakar pasangan mereka
- 88.7% daripada lelaki di dunia akan menambah saiz zakar jika mereka tahu caranya yang betul

Anda suka atau tidak, lelaki dengan zakar lebih besar akan lebih berkeyakinan dan selesa dengan tubuh mereka. Mereka juga kurang merasa malu ketika menanggalkan pakaian untuk bersama dengan pasangan. Naluri semulajadi wanita juga lebih cenderung untuk mendapatkan lelaki dengan saiz zakar yang besar dan panjang, sepadan dengan keperluan mereka. Di atas sebab-sebab ini, 98% lelaki di dunia akan mencari produk untuk membesarkan zakar yang betul-betul berkesan tanpa menghiraukan samada ia selamat atau tidak untuk digunakan. Mereka juga dibebankan dengan masalah kewangan sekiranya produk itu mahal dan perlu digunakan sentiasa. Contohnya seperti pengambilan pil, penggunaan pam vakum, penis plug, penis ring dan lain-lain lagi. Lagipun, semakin produk-produk tersebut diamalkan, prestasi zakar mereka akan semakin menurun hingga menyebabkan penyakit mati pucuk.
Inilah matlamat produk ini. Untuk membantu anda mencapai saiz zakar yang diingini dengan cara yang paling berkesan, selamat dan menjimatkan. Hasil yang anda perolehi dengan penggunaan Wild.X akan kekal dan anda tidak perlu lagi bergantung kepada produk-produk lain untuk membantu menguatkan zakar anda.


Asas Pembesaran Zakar

Struktur Zakar
 Struktur Zakar


Zakar dibahagikan kepada 3 bahagian iaitu :
01. Corpus Cavernosum - dua bahagian terbesar di kiri dan kanan zakar
02. Corpus Spongiosum - bahagian tengah dan bawah zakar
03. Glans Penis - bahagian kepala zakar

Bagaimana zakar menegang
Apabila anda teransang, isyarat akan dihasilkan daripada otak kepada jantung untuk mengepam darah dengan segera ke saluran darah di bahagian zakar. Ini dibuktikan dengan degupan jantung anda yang semakin laju dan kuat. Darah yang dipam akan memasuki saluran darah pada Corpus Cavernosum. Ereksi akan berlaku dan zakar akan menjadi keras.

Bagaimana saiz zakar ditentukan
Sifat Corpus Cavernosum adalah anjal seperti belon getah. Lebih banyak darah yang mengalir masuk dan dapat ditampungnya, maka saiznya akan menjadi lebih besar. Oleh itu, saiz zakar ditentukan oleh saiz maksimum dan keanjalan dinding Corpus Covernosum. Kunci kepada pembesaran zakar adalah dengan menguatkan otot-otot Corpus Cavernosum dan membesarkan saluran darah pada bahagian zakar.

Bagaimana Wild.X dapat membantu anda
Wild.X bertindak secara semulajadi dan selamat untuk membesarkan saiz tisu-tisu zakar dalam Corpus Cavernosum, Corpus Spongiosum, Glans Penis dan saluran darah pada bahagian zakar. Ia membuatkan otot-otot zakar menjadi lebih kenyal dan elastik. Ia juga berkesan membetulkan urat-urat zakar yang bersimpul, tersumbat dan kurang sihat.

Kesannya yang telah terbukti :
01. Zakar menjadi lebih besar dan panjang semasa ereksi
02. Batang zakar menjadi lebih keras daripada sebelumnya
03. Anda akan merasa lebih lambat untuk pemancutkan air mani
04. Pasangan anda lebih teransang dengan zakar anda yang lebih panas
05. Kepuasan yang lebih nyata dirasai oleh anda dan pasangan anda

Wild.X menggunakan bahan semulajadi yang telah digunakan turun temurun untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah seksual lelaki. Wild.X diadun daripada ramuan akar-akar kayu, herba rahsia, minyak bijan dan pelbagai bahan istimewa didalam formula yang telah terbukti berkesan turun temurun ini dan juga terbukti secara klinikal.

Kekerasan yang luar biasa
Walaupun kegunaan utama Wild.X adalah untuk membesarkan dan memanjangkan zakar namun begitu komen yang diterima daripada pelanggan kami yang mengatakan bahawa kekerasan zakar mereka adalah jauh lebih hebat selepas menggunakan Wild.X. Ini disebabkan oleh salah satu herba didalam Wild.X yang bertugas sebagai agen yang melancarkan peredaran darah dikawasan zakar pengguna.

Terdapat pelbagai lagi yang mampu Wild.X lakukan untuk anda!
Gabungan formula kami ini telah diuji secara saintifik dan klinikal untuk memberikan kesan-kesan berikut pada jangka panjang, antaranya...
- Membebaskan testosterone yang tersekat.
- Menggalakkan peredaran darah ke bahagian genital.
- Menguatkan dan membina kelenjar seksual lelaki.
- Membantu mengaktifkan pembinaan hormon seksual.
- Meningkatkan lagi stamina dan kuasa seks anda.
- Menguatkan kuasa kardiovascular dan meningkatkan peredaran darah.
- Menghilangkan stress dan kegusaran
- Membina semula simpanan nutrien untuk sistem seks lelaki.
- Meningkatkan kekuatan adrenal dengan tonik kelenjar adrenal.
- Meningkatkan kekuatan seksual dengan herba tradisional.
- Menyokong kesihatan dan keberkesanan kelenjar pituitary.
- Mengelakkan hypogonadism, atau testis yang tidak aktif.
- Mengelakkan kesan keletihan dan meningkatkan potensi pancutan.




Antara Agen Jualan Wild.X
Bagi yg ingin membeli secara terus

En.Zaidi Kangar, Perlis
013-485 6933
Sarjan Syamsul Alor Setar, Kedah
019-957 1297
Tn.Hj.Fariz Jitra, Kedah
013-405 2788
Perniagaan Al-Razh Kuala Nerang, Kedah
019-557 4742
En.Hafizan Butterworth, Penang
012-476 1665
En.Rashid Sri Manjung, Perak
019-512 3535
En.Irfan Lumut, Perak
019-504 7600
Tengku Akman Chendering, Terengganu
011-1560 0643
En.Mohd.Noor Jln.Tun Razak, KL
017-355 9527
En.Zaihan Shah Alam, Selangor
013-375 0268
Tn.Hj.Razemi Temerloh, Pahang
019-989 5253
En.Shahir Jerantut/Jengka, Pahang
013-371 5717

Jika berminat menjadi Agen Jualan di kawasan anda,
email ke shamisha@gmail.com







Kembali ke Laman Produk (klik sini)



Thanks for your visit. Copyright © & Design by Kedah2U Group